Dusk2Dawn gir ut Neverend

Rollespillet Neverend beskrives som en kombinasjon av Final Fantasy og Fable, og nå har den ferske utgiveren Dusk2Dawn sikret seg rettighetene til spillet.

Neverend henter inspirasjon fra Final Fantasy og andre konsollbaserte RPG-eventyr, og Dusk2Dawn forteller at det tilbyr en rik og detaljert spillverden hvor kampen mellom det gode og det onde raser som aldri før. Du får rollen som Agavaen, som er en etterkommer av de eldgamle feene, og må legge ut på en reise til forgjengerne sine for å påvirke fremtiden. Underveis får du valget om du vil følge den lyse eller mørke siden, og dette får åpenbare konsekvenser for gameplayet.

Spillet inneholder en rekke sideoppdrag, et kampsystem som minner om det vi kjenner fra typiske konsollrollespill (naturligvis med massevis av magi, våpen og kombinasjonsmanøvre), samt en historie med flere mulige ruter og en rekke ulike avslutninger. Dessuten kjører spillet på en avansert grafikkmotor som skal kunne tilby flotte miljøer og animasjoner.

Neverend har blitt utviklet av slovakiske Mayhem Studios, som til nå har stått for flere strategi- og rollespilltitler som dessverre ikke har blitt særlig godt kjent her til lands. De jobber også med et bilspill inspirert av klassiske Stunts, som vi forhåpentligvis får høre mer om i de kommende månedene.

Neverend skal gis ut på engelsk i løpet av årets tredje kvartal. Utgiveren, Dusk2Dawn Interactive, er en nykommer i spillmarkedet, som for øyeblikket ønsker å fokusere på PC-spill. De forteller at Neverend er det første av flere kommende titler fra selskapet.

Siste fra forsiden