Dying Light: Bad Blood

Dying Light: Bad Blood er gratis for alle som eier originalspillet

Techland gir bort den frittstående battle royale-varianten.

Techland Publishing

Dying Light fyller fem år denne uken, og for å feire jubileet har utvikler Techland bestemt seg for å gi alle spillere en liten gave. Dersom du eier Dying Light på PC, PlayStation 4 eller Xbox One, kan du nå sikre deg sidespranget Dying Light: Bad Blood helt gratis på Steam.

Les også: Dying Light er et meget solid zombiespill »

Dying Light: Bad Blood er gratis om du eier Dying Light.
Techland Publishing

Alt du må gjøre er å registrere deg på spillets nettsider og koble opp kontoen du eier spillet på – altså Steam, PlayStation Network eller Xbox Live. Når det er gjort finner du Bad Blood-koden på profilsiden din. Koden legger du inn via Steam, og deretter kan du laste ned og spille Dying Light: Bad Blood så mye du vil.

Battle royale-variant

Dying Light: Bad Blood byr på mer av originalens parkour og zombieslagsmål og slenger på spiller-mot-spiller-elementer i en slags battle royale-variant for 12 spillere.

Man jobber enten alene eller sammen med en venn i en farlig verden der målet er å knerte zombier, knabbe til seg våpen og annet utstyr og være den eneste som står igjen på slagmarken.

Det frittstående spillet ble opprinnelig lansert mot slutten av 2018, men fikk aldri helt den samme oppslutningen som Dying Light. Nå som det er gratis har flere latt seg friste til å hoppe på, og tirsdag satt Bad Blood ny rekord med 1100 samtidige spillere.

Dying Light 2 er også på vei.
Oppfølgeren måtte imidlertid utsettes for å gi teamet mer tid »

Siste fra forsiden