Dying Light 2 - utsatt

Dying Light 2 utsatt på ubestemt tid

– Dessverre trenger vi mer tid for å gjennomføre vår visjon.

Techland Publishing

Ny dag, ny utsettelse. Mandag ettermiddag fikk Cyberpunk 2077, Final Fantasy VII Remake og Marvel's Avengers selskap av Dying Light 2 i kategorien «spill som ble utsatt i januar».

Dette går fint.
Techland Publishing

I en melding på Twitter forteller Techland at mens planen var å slippe actionspillet en gang på våren, ble det målet for ambisiøst. Teamet trenger mer tid, men akkurat hvor mye er foreløpig uvisst.

– Vi siktet i utgangspunktet på lansering av Dying Light 2 våren 2020, men dessverre trenger vi mer tid for å gjennomføre vår visjon. Vi kommer til å ha flere detaljer å dele i de kommende månedene, og kommer tilbake til dere så snart vi har mer informasjon, heter det i uttalelsen.

Parkour og zombier

Se 26 minutter fra Dying Light 2. (Video: Techland)

Dermed er det ikke godt å si akkurat når Dying Light 2 kommer på banen. Som med de fleste spill i år kan vi imidlertid forvente at det blir en gang før november-desember, når en ny konsollgenerasjon skal lanseres.

Techland avduket oppfølgeren til Dying Light på E3 i 2018. Spillet følger malen til sin forgjenger, med hopp og sprett gjennom en zombieherjet by. Utvikleren har selvfølgelig også slengt på diverse nyheter, som du kan se i traileren til høyre i artikkelen.

Dying Light 2 utvikles for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Vi likte det første Dying Light svært godt.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden