Dying Light 2

Se en halvtime fra Dying Light 2

E3-videoen er lagt ut for offentligheten.

Oppfølgeren til det kritikerroste zombiespillet Dying Light ble vist frem til journalister på årets E3-messe, men offentligheten måtte nøye seg med en kort trailer. Nå har vi omsider fått en lengre video som gir god innsikt i hva som venter oss.

Den nye videoen fra Dying Light 2, som for øvrig kan kjøres i 4K-oppløsning om du har utstyr til det, er på over 26 minutter og viser oss et helt oppdrag.

Dying Light 2 ble først kunngjort på E3-messen i 2018 og utvikles av det polske studioet Techland, som også ga oss det første spillet.

Mye nytt

Techland

I den nye videoen kommer det blant annet tydelig frem at protagonisten er blitt enda mer spretten enn tidligere. Nå kan man både hoppe, skli, klatre, svinge seg i tau, løpe på vegger, rulle og bruke gripekrok.

Det har imidlertid også kommet et stamina-meter som begrenser akrobatikken noe.

Hovedpersonen har også fått nytt utstyr, deriblant en UV-lommelykt som kan sette zombiene midlertidig ut av spill, men som utvikleren sier i videoen må denne siktes inn presist for å fungere. Fysikken rundt blodsutgytelsen ser også ut til å ha blitt forbedret kraftig.

Dying Light 2 skal lanseres til Microsoft Windows, PlayStation 4 og Xbox One tidlig neste år, men noe dato foreligger ennå ikke. Vi likte for øvrig godt det første spillet fra 2015, og endte med å dele ut 8 av 10 poeng.

– Dying Light overrasket meg på en meget positiv måte. Det er et solid sandkassespill, som selv med en så brukt fiende som zombier greier å finne nye elementer som gjør spillet morsomt, skrev vår anmelder.

Les også: Ingen zombier i Call of Duty: Modern Warfare »

Siste fra forsiden