Call of Duty: Modern Warfare

Ingen zombier i Call of Duty: Modern Warfare

I stedet hinter Infinity Ward om en mer omfattende samarbeidsopplevelse.

Activision

Når det neste Call of Duty-spillet – kalt Modern Warfare – lanseres senere i år, blir det uten zombiemodusen som serien har blitt kjent for. Det bekreftet Infinity Wards Jacob Minkoff nylig i et intervju med PlayStation Lifestyle.

De vandøde uteblir fra Modern Warfare, men spillere får likevel muligheten til å samarbeide.
Activision

Minkoff mener at de vandøde passer flott inn i for eksempel Black Ops-spillene, men at de ville blitt malplassert i den mer realistiske verdenen som Modern Warfare-teamet prøver å fortelle.

– Vi har ikke den fleksibiliteten at vi kan ta med noe som zombier i spillet. Det ville ødelagt følelsen av å spille i en verden som føles realistisk og i tråd med dagens konflikter.

Dermed holder Infinity Ward seg til filosofien fra den opprinnelige Modern Warfare-trilogien, som heller aldri hadde noen zombiemodus. Utvikleren har riktignok syslet med de vandøde tidligere, og tok med modusen i sitt forrige spill – Call of Duty: Infinite Warfare.

Samkjørt kampanje og samarbeidsmodus

I stedet for zombier vil Call of Duty: Modern Warfare by på en annen måte for spillere å jobbe sammen. Infinity Ward har enda ikke avslørt hvordan samarbeidsmodusen blir, men som Minkoff forteller vil den være knyttet til den vanlige enspillerkampanjen.

– Vi er ikke klare til å dele noe om Co-Op-modusen enda, men det jeg kan si er at enspillerhistorien går direkte inn i samarbeidshistorien. Uten stopp. Hendelsene bare fortsetter, hintet han.

Akkurat hva det betyr får vi vente å se, men det høres unektelig ut som samarbeidsmodusen blir mer omfattende enn seriens sedvanlige zombie- eller Survival-moduser.

Call of Duty: Modern Warfare lanseres 25. oktober for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Les også: Her er Call of Duty: Modern Warfare »

Siste fra forsiden