Dying Light 2: Stay Human

Ny Dying Light 2-trailer viser frem parkour og kamp

Gir også glimt av spillets nye paraglider.

Tirsdag sparket Microsoft i gang årets Gamescom-sirkus, med en lengre presentasjon av kommende Xbox-spill. Blant titlene som dukket opp var Dying Light 2, som fikk en ny trailer med fokus på spillets utvidede bevegelsessystem.

Dying Light 2.
Techland

Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – viser frem diverse nye måter å bevege seg rundt i byen Villedor. Blant annet får spillere benytte seg av en ny paraglider, som både lar deg sveve lenger når du hopper ned fra bygninger og hjelper deg å unngå en sikker død dersom du faller ned i klatreforsøket.

Techland lover også en kraftig utvidet parkour-del sammenlignet med det første Dying Light-spillet. Ifølge utvikleren er det dobbelt så mange parkour-relaterte bevegelser og animasjoner i Dying Light 2, som spillere kan kombinere med kampsystemet for å takle fiender på nye måter.

Ellers gir traileren en ny kikk på de ulike fraksjonene man støter på i Villedor. Disse kjemper om kontroll over byen, og spillere må velge hvem de skal alliere seg med og hvem det er best å holde seg unna.

Dying Light 2 skal etter planen lanseres 7. desember. Spillet blir da å finne på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Black Myth: Wukong har fått en ny trailer, ett år etter at spillet først overrasket stort »

Siste fra forsiden