Dying Light 2 - utsatt

Dying Light-oppfølgeren utsettes

Kommer nå først i februar.

Techland

Dying Light 2 rekker likevel ikke sin planlagte slippdato 7. desember. I stedet kommer spillet nå utpå nyåret, nærmere bestemt 4. februar.

Dying Light 2 skulle ut i desember. Sånn blir det likevel ikke.
Techland

Utsettelsen ble kunngjort i en uttalelse på Twitter tirsdag. Der forteller Techland-sjef Pawel Marchewka at spillet egentlig er ferdig, men at utviklerteamet trenger mer tid for å sørge for at opplevelsen er så god som den kan bli.

– Spillet er ferdig og vi er i ferd med å teste det. Det er uten tvil det største og mest ambisiøse prosjektet vi noen gang har jobbet med. Dessverre har vi funnet ut at dersom vi skal bringe spillet opp til det nivået vi har sett for oss, så trenger vi mer tid til å polere og optimalisere det.

Marachewka kunne imidlertid trøste med at det ikke blir altfor lenge til fans får se mer fra Dying Light 2. En gang i oktober skal både presse og influensere nemlig få prøve spillet, så da kommer det nok både inntrykk og flere detaljer om hva det er Techland har puslet med de siste årene.

Dying Light 2 har dukket opp en del den siste tiden. Spillet var blant annet med på Gamescom-showet til Xbox, der vi fikk se en ny trailer som viste nyvinninger til både parkour og til kampsystemet.

Dying Light 2 kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Total War: Warhammer 3 utsettes til neste år »

Siste fra forsiden