Dying Light 2

Dying Light 2 har over 500 timer med innhold

Oppdatert: Historien kan visst fullføres på rundt 20 timer.

Techland

Oppdatering 22:00: Techland har oppdatert tallene sine igjen. I en ny Twitter-melding skriver utvikleren at det kun vil ta 20 timer å fullføre historien i Dying Light 2. 80 timer er nok til å gjøre ferdig historien og alle sideoppdragene.

Opprinnelig sak følger.

Teamet bak Dying Light 2 tok til Twitter i helgen for å kunngjøre at det tar 500 timer å fullføre alt det kommende spillet har å by på. Til sammenligning tar det 534 timer å gå fra Warsawa til Madrid, skrøt den polske utvikleren.

Meldingen ble imidlertid ikke godt mottatt av alle. Flere kastet seg på med spekulasjoner om at spillet enten er altfor stort eller at mesteparten av innholdet trolig bare er evig leting etter diverse skjulte gjenstander.

Techland har ikke kommentert sistnevnte beskyldning, men tok raskt til Twitter for å påpeke at spillere flest ikke kommer til å bruke fullt så lang tid på spillet.

– 500 timer er så lang tid det tar å fullføre hele spillet – gjøre ferdig alle oppdragene, finne alle sluttene og utforske hvert hjørne av verdenen. Men en vanlig spiller bør fullføre historien og sideoppdrag og gjøre en hel del utforsking på mindre enn 100 timer.

Dying Light 2 bygger videre på zombieopplevelsen fra spillets forgjenger. Denne gangen blir det mer parkour og flere måter å knerte vandøde på, i en ny by med flere figurer å bli kjent med.

Spillet har blitt utsatt en rekke ganger, men skal etter plane lanseres 4. februar, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Final Fantasy XVI-arbeidet forsinket av covid »

Siste fra forsiden