Dying Light 2

Nye Dying Light 2-detaljer skal avsløres denne uken

Techland varsler stor videopresentasjon.

Techland

Dying Light 2-utvikler Techland varslet denne uken en ny presentasjon for det kommende spillet. Via Twitter forteller teamet at det blir sending torsdag 27. mai, klokken 21:00 norsk tid.

Akkurat hva fans kan forvente er foreløpig uklart. Techland skriver imidlertid at teamet er svært ivrige etter å dele nye detaljer. Trolig er det snakk om mer video fra spillet, og kanskje (bare kanskje) en offisiell slippdato.

Måtte utsettes

Oppfølgeren til det populære zombieparkourspillet Dying Light ble opprinnelig avduket i 2018. To år senere måtte Techland imidlertid bite i det sure eplet, og spillet ble utsatt på ubestemt tid.

– Vi siktet i utgangspunktet på lansering av Dying Light 2 våren 2020, men dessverre trenger vi mer tid for å gjennomføre vår visjon. Vi kommer til å ha flere detaljer å dele i de kommende månedene, og kommer tilbake til dere så snart vi har mer informasjon, var forklaringen den gang.

Vi likte for øvrig forgjengeren svært godt. Anmelder Gøran Solbakken skrøt spesielt av de solide parkourelementene, med blant annet klatring opp vegger og halsbrekkende hopp fra hustak til hustak.

Horizon Forbidden West skal også vises frem på torsdag.
Spillet blir hovedfokus i en ny State of Play-sending fra Sony »

Siste fra forsiden