Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West skal vises frem i en videosending på torsdag

Horizon Forbidden West.
PlayStation Games

Sony har gitt beskjed om at de kommer til å vise mer av Horizon Forbidden West på torsdag. Det hele skal vises i en State of Play-sending som byr på 14 minutter med spilling av PlayStation 5-versjonen fra det kommende sandkassespillet.

Sendingen starter torsdag klokken 23:00 og kan sees på Twitch eller YouTube.

I Horizon Forbidden West skal hovedperson Aloy bevege seg vestover i et post-apokalypisk USA, i tiden etter det første spillet. Område strekker seg fra den amerikanske delstaten Utah til stillehavskysten, og totalt sett er arealet litt større enn i forgjengeren. Ny fauna og flora er på plass, med særlig fokus på å dukke i elver og innsjøer. Spillet kommer både til PlayStation 4 og PlayStation 5.

Forgjengeren Horizon: Zero Dawn ble sluppet på PlayStation 4 i begynnelsen av 2017, til svært god mottagelse. Selv her hos Gamer.no satt skryten løst.

– Det skinner på så godt som alle tekniske og kunstneriske måter. Det smelter sammen sandkassesjangerens styrker på en måte som føles både forfriskende og særegen. Historien er best å oppleve selv, men jeg kan røpe såpass som at her er mange politiske, religiøse og samfunnskritiske spørsmål som blir stilt – selv terrorvirksomhet er en sentral nøkkel i historien på et tidspunkt, skrev vår anmelder og stemplet en 9-er på bunnen av teksten.

LES OGSÅ: Horizon Forbidden West sikter mot lansering i 2021 »

Siste fra forsiden