Horizon Forbidden West - oppfølger

Horizon Forbidden West får en oppfølger

Guerrilla bekrefter nytt Aloy-eventyr.

Sony Interactive Entertainment Europe

Guerrilla Games har bekreftet at Horizon-serien skal utvides med nok et eventyr for protagonist Aloy. Dette blir i tillegg til det kommende flerspillerspillet basert på den populære serien.

Aloy skal ut på nok et eventyr.
Sony Interactive Entertainment Europe

Planene ble avslørt litt i forbifarten i et åpent brev fra studioets ledelse. Der kunngjorde Guerrilla sitt nye lederteam – etter at studiosjef Angie Smets nylig gikk over til å jobbe for PlayStation Studios – og hintet samtidig om fremtiden til Horizon.

– Vi har full tillit til vårt nye lederteam idet de styrer Guerrilla mot en lys fremtid og utvider Horizon-verdenen med Aloys neste eventyr og vårt spennende online-prosjekt.

Nyheten kommer ikke som noen stor overraskelse, men er like fullt første gang Guerrilla offisielt snakker om en oppfølger til Horizon Forbidden West. Akkurat hva slags eventyr som venter Aloy denne gangen er selvfølgelig ikke sikkert, så her må fans pent vente på mer informasjon.

Horizon Forbidden West fikk for øvrig en ny utvidelse forrige uke. Burning Shores – som den heter – lar spillere utforske Los Angeles, i jakt på nye mysterier å løse. Burning Shores ble lansert eksklusivt for PlayStation 5 den 19. april.

Netflix lager TV av Horizon-spillene.
Neste ledd i Sonys storsatsing på film og TV »

Siste fra forsiden