Horizon - flerspiller

Guerrilla bekrefter planer om et flerspillerspill satt i Horizon-universet

Med nye figurer og en annen visuell stil.

PlayStation Studios

Guerrilla Games har offisielt kunngjort planer om å lage en flerspilleropplevelse basert på Horizon-serien. Det kommende spillet er foreløpig tidlig i utviklingsfasen, og går under arbeidstittelen Online Project.

Det nye spillet lar venner utforske Horizon-universet sammen.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Onlineprosjektet introduserer et nytt figurgalleri og det Guerrilla beskriver som et «unikt stilisert utseende». Spillet lar venner utforske Horizon-verdenen sammen, men akkurat hva de skal gjøre er foreløpig uklart.

For den som eventuelt måtte være bekymret for fremtiden til Aloy – Horizon-seriens protagonist – forsikret utvikleren om at det blir flere soloeventyr for den rødhårede heltinnen.

Utvikleren dro nylig sløret av en historieutvidelse for Horizon Forbidden West. Burning Shores – som den heter – sender Aloy til Los Angeles, der hun må løse nye mysterier og takle enda større robotbeist.

Ellers går det stadig vekk ulike Horizon-rykter. I oktober ble det hevdet at Guerrilla jobber med å pusse opp Horizon Zero Dawn for PlayStation 5. Forrige måned gikk det snakk om at Sony ønsker seg et nettrollespill basert på serien. Ingen av disse ryktene er offisielt bekreftet, men vi melder fra dersom vi hører noe.

LES OGSÅ: Horizon Call of the Mountain kommer til PlayStation VR2 »

Siste fra forsiden