Horizon Zero Dawn - MMO

Sony jobber angivelig med et Horizon Zero Dawn-MMO

Samarbeider ifølge ryktene med Guild Wars-selskapet NCSoft.

Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Sony har visstnok begynt å legge planer for et MMORPG – eller nettrollespill – basert på Horizon-serien. Det hevder det koreanske nettstedet MTN (via VGC).

Horizon Forbidden West.
Sony Interactive Entertainment

Kilder som har snakket med MTN forteller at prosjektet bare er i startfasen, men at Sony skal ha inngått en avtale med koreanske NCSoft om å utvikle spillet. NCSoft er best kjent som utgiveren av Guild Wars, og har også stått for flere innslag i den klassiske Lineage-serien.

NCSoft skal etter sigende allerede begynt å rekruttere utviklere for prosjektet, som går under kodenavnet Project H. En talsperson for selskapet ville verken bekrefte eller avkrefte ryktet.

– Det er vanskelig å bekrefte informasjon om upubliserte prosjekter som er under utvikling.

Sony har heller ikke uttalt seg om saken.

Guerrilla Games – utvikleren bak Horizon-spillene Zero Dawn og Forbidden West – har for øvrig tidligere hintet om flerspillerplaner av noe slag. Stillingsannonser fra studioet lette i fjor hos noen som kunne utforske kreative måter spillere kan samarbeide med hverandre, rapporterte blant annet VGC.

Hvorvidt de planene, som vi ikke har hørt mer om, har noe å gjøre med det påståtte Project H er så langt ikke godt å si.

LES OGSÅ: PlayStation VR2 slippes 22. februar »
LES OGSÅ: Horizon Call of the Mountain kommer til PlayStation VR2 »

Siste fra forsiden