Horizon Zero Dawn - Netflix

Horizon-serien til Netflix er visstnok lagt på hylla

Etter anklager mot serieskaperen.

Sony Interactive Entertainment

TLDR

  • Netflix har angivelig skrinlagt planer om å lage en TV-serie basert på Horizon-spillene etter anklager om trakassering og dårlig oppførsel rettet mot serieskaper Steve Blackman.
  • Anklagene – som Blackman benekter – stammer fra hans tid som sjef for Netflix-serien Umbrella Academy, der tidligere ansatte melder om dårlig behandling og urettmessige oppsigelser.
  • Netflix har ikke kommentert saken, men har ifølge Rolling Stone avsluttet samarbeidet med Blackman og har ingen planer om å gjenoppta prosjektet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Netflix har etter sigende skrinlagt planer om å lage TV-serie basert på Horizon-spillene. Det kommer etter anklager om trakassering og dårlig oppførsel mot Steve Blackman, mannen som ledet arbeidet med serien.

Det var Rolling Stone som først meldte om beskyldningene mot Blackman. De stammer fra hans tid som sjef for Netflix-serien Umbrella Academy, der tidligere ansatte melder om blant annet dårlig behandling og urettmessige oppsigelser.

En talsperson for Blackman beskriver anklagene som «helt usanne» og «fullstendig absurde».

Netflix har ikke kommentert saken, men ifølge Rolling Stone har strømmegiganten avbrutt sitt samarbeid med Blackman. Ved siden av Umbrella Academy og Horizon-serien skal partene har jobbet med en ny serie kalt Orbital.

Serien basert på Horizon ble først kunngjort i 2022, som del av en større Sony-satsing på film og TV. Siden har vi ikke hørt noe om prosjektet, som trolig kun var tidlig i konseptfasen. Etter det Rolling Stone erfarer har Netflix nå lagt serien død, og det foreligger ingen planer om å plukke den opp igjen.

LES OGSÅ: Watch Dogs-filmen har omsider begynt innspilling »

Siste fra forsiden