Watch Dogs - film

Watch Dogs-filmen har omsider begynt innspilling

Ubisoft

TLDR

  • Ubisoft har bekreftet at produksjonen av en film basert på Watch Dogs-spillet, først kunngjort i 2013, endelig har startet.
  • Regissøren av filmen er Mathieu Turi, og sentrale roller i filmen spilles av Tom Blyth og Sophie Wilde.
  • Detaljer om handling eller premieredato for Watch Dogs-filmen er foreløpig ikke kjent.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det var helt tilbake i 2013 at Ubisoft først kunngjorde planer om en film basert på Watch Dogs. Over ti år senere har prosjektet endelig kommet i gang, bekreftet det franske selskapet denne uka.

Via sin offisielle X-konto la Ubisoft ut et bilde fra det som later til å være innspillingen av filmen. Bildet avslørte ingen detaljer, annet enn at det er Mathieu Turi som står for regien. Turi er kjent for filmer som The Deep Dark og Meander.

Fra tidligere vet vi at Tom Blyth og Sophie Wilde har sentrale roller i Watch Dogs. Førstnevnte var med i The Hunger Games-filmen The Ballad of Songbirds & Snakes i fjor, mens Wilde er kjent fra blant annet Boy Swallows Universe.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Ubisoft og produksjonsselskapet New Regency har foreløpig ikke sagt noe om filmens handling eller planlagt premieredato.

Mens Watch Dogs-filmen ble kunngjort i 2013, begynte serien faktisk først året etter. Det første spillet gjorde det sterkt, til tross for at det ikke levde helt opp til de skyhøye forventningene Ubisoft hadde satt på forhånd.

Watch Dogs: Legion fra 2020 er det foreløpig siste innslaget i serien.

LES OGSÅ: Mulige hint om en Elden Ring-film »

Siste fra forsiden