Watch Dogs er gratis på PC denne uken

Ubisoft gir bort spillet til alle med en Uplay-konto.

Ubisoft

Det første spillet i hacker-serien Watch Dogs er gratis på PC fra og med tirsdag 7. november, klokken 17:00. Ubisoft gir bort spillet til alle med en Uplay-konto, og tilbudet varer frem til mandag 13. november.

Watch Dogs.
Ubisoft

Alt du må gjøre for å sikre deg et eksemplar er å besøke Ubisofts nettsider. Der trykker du på knappen merket «Register for PC», hvorpå du må logge deg inn eller opprette en konto dersom du ikke allerede har en.

Når det er gjort legges spillet til i Uplay-biblioteket ditt, og du får beholde det for evig tid.

Spenstig datasnoking

Watch Dogs forteller historien om Aiden Pearce, som tar loven i egne hender for å hevne drapet på sin niese. Til hjelp har Pearce en haug med våpen og en mobiltelefon, hvis hacker-program lar han ta kontroll over alt av elektronikk i hele byen.

Annonseringen av Watch Dogs i 2012 ble møtt med stor spenning, men en kraftig nedgradering av grafikken i det endelige produktet resulterte i mye kritikk mot utvikler Ubisoft. Likevel lot vår anmelder seg imponere, og han klinte til med 8 av 10 på karakterskalaen:

– Til syvende og sist overskygger ambisjonene og budskapet til Watch Dogs eventuelle tekniske mangler og skuffelser. Nei, Watch Dogs har kanskje ikke blitt akkurat det vi forestilte oss etter E3 for to år siden, men det har blitt et imponerende variert og lekent actionspill satt til en åpen 3D-verden med mange minneverdige spillerskapte opplevelser. Prikken over i-en er hvordan det takler dagsaktuelle problemstillinger rundt den økende overvåkingen i samfunnet og vår egen velvillighet til å dele personlige detaljer med hele verden på nettet på en involverende måte som vekker genuine følelser i spilleren, skrev Jon Cato Lorentzen.

Vi likte også oppfølgeren veldig godt.
Les anmeldelsen av Watch Dogs 2 her »

Siste fra forsiden