Epic Games Store - The Stanley Parable/Watch Dogs

Epic-butikken gir bort kontorgalskap og action

The Stanley Parable og Watch Dogs er gratis akkurat nå.

Galatic Cafe, Ubisoft, Gamer.no

Nettbutikken til Epic Games har åpnet gavesekken nok en gang, og hentet frem to nye tilbud. Frem til 27. mars kan spillere sikre seg både actionspillet Watch Dogs og det finurlige The Stanley Parable – uten å betale en krone.

Dersom du vil ha en eller begge trenger du bare besøke Epic-butikkens side for gratis spill. Her trykker du deg videre til oppføringene for The Stanley Parable og Watch Dogs og finner knappen merket «Get». Ved å logge deg inn med en Epic Games-konto blir spillene automatisk lagt til i spillbiblioteket ditt.

Hacker-action

Watch Dogs.
Ubisoft

Watch Dogs tar spillere med til et Chicago der byens påtrengende overvåkingsprogram holder øye med alt og alle. Protagonist og borgerverner Aidan Pearce får hacket seg inn i systemet, og bruker det for å ta knekken på Chicagos kriminelle underverden.

Spillets lansering i 2014 fikk mye kritikk, takket være avvik mellom trailere og det endelige produktet. Likevel mente vår anmelder at Watch Dogs hadde mer enn nok underholdning å by på.

– Til syvende og sist overskygger ambisjonene og budskapet til Watch Dogs eventuelle tekniske mangler og skuffelser. Nei, Watch Dogs har kanskje ikke blitt akkurat det vi forestilte oss etter E3 for to år siden, men det har blitt et imponerende variert og lekent actionspill satt til en åpen 3D-verden med mange minneverdige spillerskapte opplevelser, skrev Jon Cato Lorentzen.

Les også: Slik blir det å spille Watch Dogs Legion »

Helsprøtt eventyr

The Stanley Parable.
Galactic Cafe

Sammenlignet med Watch Dogs byr The Stanley Parable fra 2013 på en ganske annen opplevelse. Her trer man inn i rollen som den titulære Stanley, en ganske alminnelig kontorrotte hvis ansatte plutselig en dag forsvinner. Ledsaget av en fortellerstemme drar Stanley for å finne ut hva som har skjedd, som fører inn i en verden som bare blir mer og mer merkelig.

Også The Stanley Parable fikk en solid mottakelse her på bruket, og vår anmelder skrøt spesielt av humoren og de mange uventede vendingene spillet tar underveis.

– The Stanley Parable er en svært underholdende spillopplevelse hvor man får servert humor og satire i pose, sekk og koffert. Handlingen er uten mål og mening, men det hele er så godt pakket inn i det spenstige manuset og den fortreffelige fortellerstemmen at jeg ikke kunne brydd meg mer. For der Stanley kun briljerer med sin tafatthet stjeler forteller Kevan Brighting showet fra første stund, og det er vanskelig å ikke la seg sjarmere, konkluderte Espen Jansen.

Les også: The Stanley Parable kommer til konsoller med nytt innhold »

Les også
Anmeldelse: The Stanley Parable

Siste fra forsiden