The Stanley Parable kommer til konsoller med nytt innhold

Ultra Deluxe-versjonen lanseres neste år.

The Stanley Parable skapte mye oppstyr da det kom ut i 2013, spesielt for sin alternative spillopplevelse og helsprø humor. Spillet kom imidlertid aldri til konsoller, og det skal utvikleren nå endre på.

Les også: Vår anmelder likte The Stanley Parable svært godt »

Under nattens The Game Awards-utdeling avslørte designer Davey Wreden og utviklerstudioet Crows Crows Crows en helt ny versjon av spillet, kalt The Stanley Parable: Ultra Deluxe. Spillet skal lanseres en gang til neste år, men nøyaktig hvilke konsoller det kommer til er foreløpig ikke bekreftet.

En PC-versjon blir også tilgjengelig, lover utvikleren, men akkurat hvilken form den vil ta er foreløpig litt usikkert. Crows Crows Crows forteller riktignok at planen er at både originalen og Ultra Deluxe-versjonen skal tilgjengelige som separate kjøp,

Nye slutter, flere valg

Ved siden av å tilby hovedspillet inkluderer Ultra Deluxe mye nytt innhold. Den første traileren for spillet – som du kan se over – hinter om flere slutter å oppdage, nye valg å foreta seg og enda mer.

Den populære fortellerstemmen fra originalspillet vender tilbake, og ser ut til å levere mer av den samme tørre humoren som gjorde The Stanley Parable til et av de mest populære spillene i 2013.

Nå kan du låse opp The Stanley Parables siste «achievement» »

Siste fra forsiden