The Stanley Parable: Ultra Deluxe

The Stanley Parable: Ultra Deluxe har endelig fått sin lanseringsdato

Det kritikerroste spillet kommer med nytt innhold neste måned.

Det var i slutten av 2018 at utvikler Crows Crows Crows avduket The Stanley Parable: Ultra Deluxe. Nyversjonen av det fantastiske spillet skulle etter planen ut året etter, men lanseringen lot vente på seg.

The Stanley Parable er tilbake i oppusset utgave, med mer innhold å utforske.
Crows Crows Crows

Nå har teamet omsider fått alt på plass, og slippdatoen er satt til 27. april. The Stanley Parable: Ultra Deluxe kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

Nye slutter, flere valg

Ultra Deluxe-utgaven av The Stanley Parable byr på en visuell overhaling og en bråte med nytt innhold. Her blir det nye valg å foreta seg og flere mulige slutter på historien om Stanley, men mer konkrete detaljer vil utvikleren foreløpig ikke ut med.

– Jeg er sikker på at dere har mange spørsmål om hva dere kan forvente av The Stanley Parable: Ultra Deluxe. Siden The Stanley Parable er et spill som handler om overraskelser har vi prøvd å implementere nytt innhold på måter som spillerne ikke forventer. Manuset for det nye innholdet er lenger enn hele det opprinnelige spillet, forklarer Crows Crows Crows i en pressemelding.

Vi likte The Stanley Parable svært godt da det først kom ut i 2013. Spesielt fikk humoren i spillet mye skryt, som i stor grad serveres på mesterlig vis av forteller Kevan Brighting.

LES ANMELDELSEN: Forvirrende, forunderlig og finurlig »

Siste fra forsiden