Metacritic - Horizon Forbidden West: Burning Shores

Metacritic tar grep etter respektløse Horizon Forbidden West-brukeranmeldelser

Lover å få på plass strengere moderering.

Sony Interactive Entertainment Europe

Sony og Guerrilla Games rullet nylig ut Burning Shores, den første store utvidelsen for Horizon Forbidden West. Utvidelsen har fått en god mottakelse blant kritikere, men historien har satt sinnene i kok hos enkelte fans.

Burning Shores-historien har satt sinnene i kok hos enkelte spillere.
Sony Interactive Entertainment Europe

Disse har tatt til Metacritic – nettstedet som samler sammen anmeldelser fra både kritikere og brukere – for å gi utvidelsen slakt. Nå lover Metacritic å introdusere strengere moderering.

Advarsel! Artikkelen inneholder avsløringer for Horizon Forbidden West: Burning Shores.

I Burning Shores møter Aloy en kvinnelig figur kalt Seyka. Avhengig av hvilke dialogvalg spillere tar underveis kan det ende med at Aloy og Seyka deler et kyss, og det er dette noen fans har funnet ut at de ikke liker.

I skrivende stund har Burning Shores en brukerscore på 4.1 av 10 på Metacritic. Hundrevis av brukere gir utvidelsen null poeng, med en rekke kommentarer som Metacritic har stemplet som «støtende og respektløse».

I en uttalelse til Eurogamer bekrefter Fandom – selskapet bak Metacritic – at det tar tak i situasjonen. Nettsiden har allerede et modereringsteam, men forteller at innsatsen nå skal trappes opp.

– Teamet vårt går gjennom samtlige rapporter om støtende innhold (inkludert, men ikke begrenset til rasisme, kjønnsdiskriminering, homofobi, fornærmelser mot andre brukere, osv.) og dersom det begås brudd vil de anmeldelsene fjernes. Vi er i gang med å utvide prosessen og verktøyene våre for å introdusere strengere moderering i de kommende månedene, sa en talsperson for Fandom.

Hvilke grep som tas kom ikke frem i uttalelsen, så her får vi bare vente å se hva Metacritic finner på etter hvert.

LES OGSÅ: Horizon Forbidden West får en oppfølger »

Siste fra forsiden