Horizon Forbidden West - PC

Horizon Forbidden West til PC i mars

PlayStation har avslørt PC-eksklusiv funksjonalitet.

PlayStation PC LLC

TLDR

  • PlayStation har annonsert slippdato for PC-versjonen av Horizon Forbidden West, som blir tilgjengelig på Steam og Epic Games Store fra 21. mars 2024.
  • Dette er en Complete Edition-utgave som inkluderer Burning Shores-utvidelsen og flere PC-spesifikke funksjoner som ulåst bildefrekvens og støtte for ultrabred oppløsning.
  • Spillet vil ha en rekke kontrolleroppsett, inkludert mus og tastatur eller håndkontroller, med flere tilpasningsmuligheter.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det var i fjor høst at PlayStation kunngjorde planer om en PC-versjon av Horizon Forbidden West. Nå har selskapet satt slippdato, og spillet ankommer både Steam og Epic Games Store den 21. mars 2024.

Via den offisielle PlayStation-bloggen delte Nixxies Software – som har hatt ansvar for utviklingen – hva spillere kan forvente. Dette er Complete Edition-utgaven som kom til PlayStation 5 i fjor, inkludert Burning Shores-utvidelsen, og med noen ekstra PC-spesifikke funksjoner.

PC-utgaven byr blant annet på ulåst bildefrekvens og støtte for ultrabred oppløsning, inkludert 21:9, 32:9 og 48:9. Nixxies har også slengt inn alle mulige oppskaleringsteknologier og andre løsninger, som blant annet Nvidia DLSS 3, Nvidia DLAA, AMD FSR, Intel XeSS.

Spillet kan også benytte seg av DirectStorage for raskere lastetider.

Av kontrolleroppsett kan PC-spillere bruke mus og tastatur eller håndkontroller. Ifølge utvikleren er det PlayStation 5-kontrolleren DualSense som gir den beste opplevelsen, men alle oppsett kan tilpasses helt etter ønske.

Les vår anmeldelse av Horizon Forbidden West »

Horizon Forbidden West sender protagonist Aloy på eventyr til den amerikanske vestkysten. Her må hun løse nye mysterier, bekjempe en ny og ukjent trussel og hamle opp med et hav av ondsinnede maskiner.

LES OGSÅ: Horizon Forbidden West får en oppfølger »

Siste fra forsiden