Total War: Warhammer III

Total War: Warhammer 3 utsettes til neste år

– Vi vet dette er skuffende.

Sega

Det tredje og siste spillet i Total War: Warhammer-serien – som på uforståelig vis enda ikke har byttet navn til Total Warhammer – har blitt utsatt. Det kunngjorde spillets offisielle Twitter-konto denne uken.

Se hvordan det blir å spille Total War: Warhammer 3. (Video: Sega)

I stedet for lansering mot slutten av året er planen nå å gi ut Total War: Warhammer 3 i begynnelsen av 2022. Utvikler Creative Assembly innser at utsettelsen er en skuffelse for fans, men påpeker at litt ekstra tid i ovnen vil hjelpe det endelige produktet.

– Vi vet dette er skuffende, men den ekstra tiden betyr at vi får utrettet mer enn vi kunne ha gjort dersom vi hadde hastet for å rekke lansering dette året, skriver teamet.

Som plaster på såret lover Creative Assembly å dele mer informasjon om Total War: Warhammer 3. Det begynner tirsdag med avdukingen av Grand Cathay, en av de seks spillbare fraksjonene i det kommende spillet, og enda skal det bli mer i ukene og månedene fremover.

Større og tøffere

Total War: Warhammer 3 ble avduket for et drøyt halvår siden. Kort tid etter fikk vi sjansen til å prøvekjøre strategispillet, og vår egen Andreas Bjørnbekk kom fra opplevelsen med et positivt inntrykk og store forventninger.

– [H]vis ambisjonene fra Survival Battle er noen pekepinn, kommer dette til å bli en herlig avslutning på fantasy-serien. Enhetene beveger seg nydelig, kavaleriangrep er dødelig, og overlevelseskampene skiller seg definitivt fra de ordinære slagmarkene vi kjenner så godt. Med noe oppdatert grafikk, nye systemer og et helt nytt område er jeg nok enda mer spent på Warhammer III enn det jeg var på forgjengeren.

Oppfølgeren til Insomniacs Spider-Man er på vei.
Den første traileren introduserer Peter Parker, Miles Morales og Venom »

Siste fra forsiden