Total War: Warhammer III

Avduket Total War: Warhammer 3 med actionfylt trailer

Strategiseriens neste kommer til PC i år.

Sega og Creative Assembly har avduket nok et innslag i Total War: Warhammer-rekka. Det tredje spillet i serien skal etter planen slippes sent i 2021, og blir det avsluttende kapittelet i trilogien.

Creative Assembly har nok en gang gått glipp av sjansen til å kalle spillet «Total Warhammer».
Sega

Som utvikleren forklarer vil Total War: Warhammer 3 ta for seg det såkalte Realm of Chaos. I det fryktinngytende riket må spillere velge om de skal redde en døende gud eller utnytte dens krefter, og på ferden blir det selvfølgelig slag å utkjempe og farer å takle.

Spillet skilter med seks forskjellige fraksjoner, inkludert Khorne, Nurgle, Slaanesh og Tzeentch, samt Total War-debutantene Kislev og Cathay. Creative Assembly lover også full støtte for både modifikasjoner og flerspiller ved lansering. En større oppdatering som kombinerer kampanjekartene fra alle tre Total War: Warhammer-spillene vil også komme etter hvert, melder utvikleren.

Total War: Warhammer 3 blir å finne på både Steam og Epic Games Store, samt et knippe andre digitale forhandlere. Sega har forsikret om at absolutt alt av innhold til spillet blir tilgjengelig uansett hvilken butikk man handler fra, og planen er også å legge til rette for at Steam- og Epic-spillere skal kunne spille sammen.

Spillet kommer i første omgang kun til PC. Mac- og Linux-versjoner skal også ut etter hvert, men foreløpig er det ikke satt noen slippdato.

Det forrige Total War: Warhammer-spillet fikk godkjentstempel av oss.
Spillet hadde likevel rom for forbedring, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden