Total War: Warhammer 3

Datoen er satt for Total War: Warhammer 3

Kommer i februar, til Xbox Game Pass for PC på lanseringsdagen.

Sega

Etter en utsettelse tidligere i høst har Total War: Warhammer 3 nå fått ny slippdato. Via spillets nettsider forteller Sega at det blir lansering på PC 17. februar 2022, mens macOS- og Linux-versjoner kommer litt senere.

Samtidig melder utvikleren at Total War: Warhammer 3 kommer direkte til Xbox Game Pass for PC på lanseringsdagen. Abonnenter får tilgang på hele spillet, samt alt av kommende gratisinnhold, og kan kjøpe tilleggspakker etter hvert som de kommer.

Se traileren for Ogre Kingdoms. (Video: Sega)

Videre kunngjorde Sega at tilleggspakken Ogre Kingdoms deles ut gratis til alle som forhåndsbestiller eller kjøper Total War: Warhammer 3 i løpet av spillets første uke.

Ogre Kingdoms introduserer en ny fraksjon til spillet, som så vidt vises frem i traileren over. Ogre-rasen skilter med egne enheter, spillmekanikker og historier, samt to «legendary lords».

Det påpekes at de som går glipp av gratisvinduet fortsatt har sjansen til å kjøpe pakken senere. Tilbudet gjelder ikke for de som spiller via Xbox Game Pass for PC.

Vi fikk sjansen til å prøvekjøre strategispillet tidligere i år. Vår egen Andreas Bjørnbekk kom fra opplevelsen med et positivt inntrykk og store forventninger.

– [H]vis ambisjonene fra Survival Battle er noen pekepinn, kommer dette til å bli en herlig avslutning på fantasy-serien. Enhetene beveger seg nydelig, kavaleriangrep er dødelig, og overlevelseskampene skiller seg definitivt fra de ordinære slagmarkene vi kjenner så godt. Med noe oppdatert grafikk, nye systemer og et helt nytt område er jeg nok enda mer spent på Warhammer III enn det jeg var på forgjengeren.

LES OGSÅ: Nytt Mummi-spill får rekordstøtte fra Norsk filminstitutt »

Siste fra forsiden