Sluttspillet i Telenorligaen - Overwatch

Dynasty blåste vekk all motstand i Overwatch-sluttspillet i Telenorligaen

Mikslaget cruiset gjennom sluttspillet med tre landslagsspillere.

SollieFoto.se/Blizzard/montasje Gamer.no

Telenorligaen har en ny mester i Overwatch. Dynasty hadde få problemer med å bekjempe motstanden i sluttspillet, og vant på en like overbevisende måte som vi har sett Oslo Lions gjøre de to foregående sesongene.

I semifinalen feide Dynasty Epiphany Bolt av banen 3-0, og det ble samme resultat i finalen mot BX3.

Du kan se kampene i reprise på Twitch-kanalene til:

Hansement »

Warwolden »

DISSE SPILTE SLUTTSPILLET FOR DYNASTY

Vis mer

Ole «Leo» Paulsen
Iver Andreas «Trob» Straume Iversen
Erik «Frost» Hinderson Krogsrud
Norge Kha «iPN» Nguyen
Bo "Badger" Katzenmaier
Stefan «ONIGOD» Fiskerstrand

Innfridde målene

Kaptein Ole «Leo» Paulsen var selvfølgelig strålende fornøyd etter seieren i sluttspillet.

– Det føles bra å innfri målene og forventningene vi hadde satt oss selv. Selv om vi regnet med å vinne på forhånd, så kan man aldri være 100% sikker. Alt kan hende i et sluttspill hvor alle gir alt, og det er premiepenger å kjempe for. Men vi spilte vårt spill, og det viste seg at motstanderne klarte ikke holde følge. Jeg og alle de andre spillerne i Dynasty er veldig fornøyde med å gå helt til topps i denne sesongen av Telenorligaen, sier Ole «Leo» Paulsen.

Dynastys Ole «Leo» Paulsen.
SollieFoto.se

En vesentlig forskjell mellom Dynasty og finalemotstanderen, BX3, er at Dynasty er et såkalt mikslag, som ikke spiller fast sammen. De hadde som sågar hanket inn ikke mindre enn tre av spillerne som spilte på det norske landslaget i Overwatch-VM i sommer; «Onigod», «Trob» og «iPN».

At et lag uten faste spillere kan vinne Telenorligaen, og slå ut på papiret godt samkjørte lag, betyr ikke nødvendigvis at nivået i Norge er lavt, mener «Leo».

– De beste norske spillerne kommer aldri til å spille fast på norske lag slik som det er i dag. Da er det naturlig at det går bra om disse spillerne former et mikslag sammen, og opposisjonen er spillere av lavere rating med mindre erfaring. Skillet mellom enkeltspillere på laget vårt og Telenorligaens «average Joe» ble rett og slett for stort. Du kan ha det beste samkjøret i verden, men klarer du ikke utføre det på et like høyt nivå, så har du et problem. Hadde «Rain», «RUBINO» og «jkaem» laget et mikslag i Counter-Strike, så ville de nok klart å vinne Telenorligaen, sier «Leo».

Hva som skjer med Dynasty nå er uklart, men det er ikke sikkert vi har sett det siste av den regjerende mesteren.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

– Vi kommer nok til å ta den praten etter hvert. Skal ikke utelukke at vi fortsetter i hvert fall, sier «Leo» kryptisk.

Jevnt mellom Gatekeepers og BX3

Mens det var plankekjøring for Dynasty mot Epiphany Bolt i den andre semifinalen ble det langt jevnere i søndagens første kamp.

The Gatekeepers og BX3 måtte spille alle rundene for å finne ut hvem som var best over fem kart. BX3 tok først en 2-0-ledelse og så ut til å ha finalebilletten i boks, men så våknet Gatekeepers, og vant de to neste kartene.

Siste kart ble en jevn affære, og lagene måtte ut i ekstraomganger for å kåre en vinner. Til slutt trakk BX3 det lengste strået, og kom til finalen hvor det altså ble 3-0-tap for Dynasty.

Siste fra forsiden