Dynasty Warriors kriger igjen

Koei har akkurat kunngjort Dynasty Warriors 4: Hyper for PC, samtidig som Dynasty Warriors 5: Xtreme Legends er ferdigutviklet for PS2.

Dynasty Warriors 4 Hyper er det første spillet i denne serien som kommer til PC. Spillet er, som navnet tilsier, en kraftig oppgradert versjon av Dynasty Warriors 4. Koei forteller at spillet inneholder alt det som gjorde Dynasty Warriors 4 til en hit på PS2, samt en rekke forbedringer for PC-plattformen.

Spillet kommer med intens taktisk action hvor du må kjempe mot hundrevis av krigere i store slag. Et avansert nærkampsystem lar deg benytte deg av kraftige bevegelser og kombinasjoner, og et utvalg bestående av over 40 spillbare karakterer (hver med sine egne historier og kampstiler) gir deg mulighet til å spille slik du ønsker det. I tillegg kan du lage dine egne offiserer.

Spillet kommer med over 50 brett (fordelt på 17 unike kart), og kartene kommer med unike elementer som tigere, katapulter og elefanter. Hvis du ikke ønsker å spille alene, kan du samarbeide eller spille mot en venn. PC-versjonen tillater over dobbelt så mange figurer på skjermen samtidig og dobbelt så god synsrekkevidde.

Dessuten forteller Koei at den kunstige intelligensen har blitt kraftig forbedret, samtidig som vi blant annet får høyere oppløsning, "anti-aliasing", "texture filtering" og dynamiske skygger. Den europeiske lanseringen av Dynasty Warriors 4 Hyper er satt til 9. desember.

Et spill som foreløpig ikke har fått noen europeisk lanseringsdato er Dynasty Warriors 5: Xtreme Legends, som akkurat har blitt ferdigutviklet for det amerikanske markedet. Den største nyheten her er et nytt "destiny"-modus og et kraftig forbedret redigeringsverktøy for offiserer. Dessuten inneholder Xtreme Legends 18 nye kart og fem nye moduser.

Siste fra forsiden