Dyr tomtepris

Brettpakken til Modern Warfare 2 får en drøy prislapp.

Det hersker ingen tvil om at Call of Duty-navet er i vinden for tiden. Månedens første uke var preget av det voldsomme rabalderet rundt den plutselig oppsigelsen av to utviklerne fra CoD-utvikleren Infinity Ward. Derfra raset ryktene rundt om hva som var årsaken til at utgiver Activision plutselig sparket to av kjernemedlemmene hos den fan- og kritikerroste utvikleren.

Deretter oppsto spørsmålet om hvorfor ikke resten av utviklerne hadde sagt opp i protest. Angivelig var årsaken at utgiver Activison holdt tilbake lønnslippen for samtlige av utviklerens ansatte: Ifølge rykter har Activision hatt en policy på å betale "latterlig lave lønninger", men til gjengjeld kompensere med tilnærmet uvirkelige utbetalinger av royalties basert på salgstall. Og med tanke på hvor godt stridens kjerne, Modern Warfare 2, har solgt, er det antageligvis en rimelig kurant gjetting.

Les også: Mye liv rundt Call of Duty om dagen.

Til tross annonserte Activision midt oppi rabalderet at nok et Call of Duty var i emning, og at den lenge avventende brettpakken til Modern Warfare 2 var underveis.

Nå er brettpakken rett rundt hjørnet, men de som forventet et tilnærmet gratis tilskudd til krigsmoroa får seg nok et lite sjokk. Microsoft avslørte nemlig nylig prisen i anledning en promotering av pakken: 1200 Microsoft-poeng. Til sammenligning kostet Grand Theft Auto-utvidelsen The Ballad of Gay Tony 1600 Microsoft-poeng, en sammenligning som heller sterkt i favør for GTA-utvidelsen.

Les også: Flere kart til Modern Warfare 2

Uten at vi skal trekke strikken så veldig langt, tør vi påstå dette er av de svakere tilbudene som har funnet veien til Xbox Live på en veldig god stund. Det henger rett og slett ikke på greip at en brettpakke med fem brett skal koste omtrent det samme som hele spill gjør, til tross for at brettpakken riktignok er til superpopulære Modern Warfare 2. Hva syns du? Mener du prisen på pakken er helt grei eller helt latterlig?

Les også: Anmeldelse: Final Fantasy XIII

Siste fra forsiden