Dyreparkspill fra Enlight

Enlight har akkurat kunngjort at de jobber med en konkurrent til Zoo Tycoon. Dette spillet heter Zoo Empire, og kan bli svært interessant for tilhengere av forretningsspill.

Enlight har jobbet med økonomiske simulasjoner siden steinalderen, og det nyeste spillet deres, Zoo Empire, lar deg bygge opp ditt eget dyreparkimperium. Her er målet å bygge de beste og mest spennende dyreparkene historien har sett, å sørge for at dyrene og de ansatte trives, og at gjestene får en uforglemmelig opplevelse. Hvis du lykkes vil pengebeholdningen din øke i takt med ditt rykte og renommé.

Spillet kommer med over 40 ulike dyrearter, fra Koalabjørner til Komodovaraner, og etter hvert som du investerer i forskning vil du låse opp nye dyr for å tiltrekke flere gjester. Disse dyrene må mates og stelles, og mange av dem kan læres opp til å gjøre triks som får publikum til å klappe av begeistring.

Dyr alene er imidlertid ikke nok til å holde på gjestene. De vil ha mat og snacks, og masse underholdning. Derfor kommer Zoo Empire med over 200 forskjellige bygninger som kan bygges for å sikre at besøket i dyreparken din blir så vellykket som mulig. Parken din presenteres forøvrig i full 3D, slik at du kan se herligheten fra en rekke ulike vinkler.

Zoo Empire kommer med en kampanje på 20 oppdrag, hvor du selv kan velge karrieren til spillkarakteren din. På den måten kan du skreddersy kampanjen etter dine egne ønsker. Du kan for eksempel spille en finansperson som konsentrerer seg mer om parkens økonomi, eller en dyreverner som prøver å redde truede dyrearter ved å prøve å avle dem opp i parken din. I tillegg kommer spillet med et eget sandkassemodus.

Siste fra forsiden