Dyster science-fiction fra GMX Media

GMX Media har kunngjort at de vil gi ut eventyrspillet Legacy: Dark Shadows, et mørkt science-fictionspill med en historie som foregår over 200 år.

Legacy: Dark Shadows er et pek-og-klikk eventyrspill i klassisk stil, med karakterer i 3D og bakgrunner i 2D (en løsning spill som Syberia har hatt suksess med tidligere). Karakterene kommer med opp til 10000 polygoner, og animasjonene er laget ved hjelp av "motion capture"-teknologi.

Spillet kommer med over 230 skjermer og 12 ulike områder, og foregår både på fortiden og fremtidens jordklode, samt på Mars et sted i et fjernt asteroidebelte nær Jupiter. Spilleren får treffe over 25 karakterer og benytte seg av over 80 ulike objekter.

Historien foregår i en mørk og kald verden hvor menneskene ikke er mer enn brikker i et spill styrt av en mektig elite. Frihet og menneskerettigheter er ord som har mistet all mening. Historien starter i 1930, når japanske forskere utvikler et stoff som kan stoppe aldringsprosessen. Det blir imidlertid snart klart at ikke alt er som det burde vært, og alle forsøkspersonene dør av hjerneslag innen ti dager etter injeksjonen.

I 1936 signerer Japan og Tyskland Anti-Comitern-alliansen, og som en del av avtalen mellom dem skal tyskerne i 1941 få oppskriften til det mystiske stoffet. Flyet med denne oppskriften blir imidlertid skutt ned over Russisk jord, men det er ikke før i 1976 at dokumentenes hemmelighet blir oppdaget.

Dette får fantastiske konsekvenser for de som får tilgang til stoffet. I stedet for å bruke det til menneskehetens beste gjør de seg selv udødelige og bygger opp enorme rikdommer, helt til de i 2020 har ressursene til å starte koloniseringen av Mars. I 2100 er de mektige nok til å skape en hær stor nok til å feie bort all motstand og ta kontroll over menneskeheten. Den eneste som kan stoppe dem ser ut til å være en kvinnelig privatdetektiv ved navn Ren Silver.

Legacy: Dark Shadows utvikles av kroatiske Razbor Studios, og skal etter planen bli ferdig en gang i oktober. Den europeiske utgivelsesdatoen er ikke fastsatt enda.

Siste fra forsiden