Dyster Steampunk i Edge of Twilight

I actioneventyret Edge of Twilight får du oppleve en mystisk verden full av mørke hemmeligheter.

Edge of Twilights verden har nylig vært gjennom en grusom krig mellom to sivilisasjoner. De industrielle Athern og de spiritualistiske Lithern kjempet om den samme energikilden, og krigen endte til slutt med et folkemord som utryddet hele Lithern-sivilisasjonen.

Folkemord er imidlertid sjelden en god idé, og spesielt ikke i en magisk verden hvor man risikerer at de døde kommer tilbake fra graven for å ta hevn. Det er nettopp dette som skjer i Edge of Twilight, og nå er det opp til Lex, som er halvt Lithern og halvt Athern (og den siste gjenlevende av sitt slag) å redde verden han lever i.

Denne verden er delt i to – en del som alltid ligger badet i dagslys, og en som alltid ligger skjult i mørket. Som Lex må du utforske begge disse delene av verden for å løse mysteriet som ligger foran deg. Underveis vil du møte en rekke spennende figurer, og massevis av grufulle fiender som du må ta knekken på ved hjelp av et raskt og dynamisk kampsystem.

Edge of Twilight utvikles av Fuzzyeyes, en australsk utvikler med studioer både i Australia og Asia. Spillet kommer til Xbox 360 og PC, men det er ikke klart når. For øyeblikket ser det ikke ut som spillet har fått noen utgiver, men sannsynligvis håper Fuzzyeyes at dette vil endre seg under Games Convention, der de vil demonstrere spillet for utgivere.

Mer informasjon om Edge of Twilight finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden