Namco Bandai avduker Knights Contract

Dystre tider

Ei heks og en udødelig ridder mot doktor Faust.

Knights Contract er et nytt actionspill fra japanske Namco Bandai lagt til et mørkt og skittent Tyskland på 1700-tallet. Spillet skal lanseres en gang i 2011 og kommer til PlayStation 3 og Xbox 360.

Store våpen, breie skuldre.

Handlingen følger ridderen Heinrich. Hundre år før spillets start jobbet han som bøddel under en hekseprosess ledet av den legendariske magikeren Faust, men ei heks forbannet ham med udødelighet like før hun ble henrettet. Han ble deretter anklaget for å være en forræder og jaget gjennom Europa i hundre år.

Når heksa som forbannet ham vekkes til live igjen får Heinrich en mulighet til å bli kvitt sin uønskede udødelighet. Hvis han hjelper henne med å bli kverke Faust og hans hær med kunstige, groteske livsformer skal han få lov til å dø.

Knights Contract ser ut til å være et spektakulært actioneventyr i samme gate som God of War og Devil May Cry, men det skal ha minst en unik spillmekanisme. Heinrich er jo udødelig, så våpen biter ikke på han. I stedet må han beskytte heksa Gretchen. Hvis hun dør taper du.

Bortsett fra å være avhengig av Heinrichs hjelp kan Gretchen også assistere ham med sine magiske krefter. Hun kan blant annet forbedre våpnene hans eller fryse fast fiender på slagmarken.

Siste fra forsiden