Livet som kommentator i EULCS

E-sportssendinger sett fra innsiden

Følg forberedelsene før sending i verdens største e-sport.

«Behind the Stream» tar med seg seerne bak e-sportssendingene fra Riot Games.

I takt med den eksplosive veksten e-sport har opplevd de siste årene, har også produksjonskvaliteten til ulike turneringer og serier økt betraktelig. Fra å ikke kunne forvente seg mer enn kommentering fra gutterommet med skurrete mikrofoner og kleine pauser i dialogen, har standarden i dag hevet seg til proffe produksjonsteam bak faste kommentatorer.

På utsiden ser sendingene ofte polerte ut, og dialogen flyter godt mellom kommentatorene. Så - hvordan ser sendingene ut fra innsiden? Det er nettopp dette spørsmålet den nye YouTube-serien «Behind the Stream» fra Riot Games ønsker å gi deg svar på. Første episode i serien ble nylig sluppet, og den kan sees i toppen av artikkelen eller på YouTube-kanalen til Riot Games som er dedikert til e-sport innenfor League of Legends.

Følger forberedelser til EULCS-sending

Proffe produksjonsteam sørger for en sømløs seeropplevelse.
Damian Zac/Riot Games

Første episode i serien tar seerne med inn i forberedelsene til en av de ukentlige sendingene for den europeiske toppserien i League of Legends - EULCS. Her får seerne se diskusjoner om ukens hovedtema, gjennomgang av manus og egentrening blant kommentatorene. Når neste episode slippes, samt dens innhold er uvisst, men vi i Gamer.no gleder oss likevel. Fremtidige episoder blir sluppet på YouTube-kanalen til Riot Games.

Siste fra forsiden