EA dropper Tiger Woods

Gir oss samtidig en smakebit på sitt neste golfspill.

EA Sports har annonsert de første detaljene om sitt neste golfspill, og en av de største nyhetene er at de ikke lenger vil bruke navnet til den omdiskuterte golfspilleren Tiger Woods. Fra nå av vil de jobbe «eksklusivt med PGA Tour», så det ser ikke ut til at serien vil låne navnet til andre spillere.

– EA Sports og Tiger Woods har sammen kommet frem til å avslutte samarbeidet vårt, som inkluderer Tigers navn på golfspillene i PGA Tour-serien. Vi har alltid vært store tilhengere av Tiger, og ønsker ham fortsatt suksess i alle hans fremtidige gjøremål, skriver Daryl Holt, som er sjef for selskapets golfspill.

Nytt og gammelt.

Selskapets lisensierte golfspill het opprinnelig bare PGA Tour, og det første spillet – PGA Tour Golf – kom så langt tilbake som i 1990. Tiger Woods-navnet ble introdusert i 1999-utgaven, som forvirrende nok kom i 1998. Samarbeidet mellom Woods og EA har med andre ord vart i godt over femten år.

En ny generasjon golf

EA Sports har ikke sagt spesielt mye om det neste spillet i golfserien sin, men Holt lover en ny tilnærming og forteller at de i tillegg til autentiske baner og spillere vil gi spillerne flere valg og muligheter til å skreddersy opplevelsen sin.

I den forbindelse har de også lansert et sammenligningsbilde som viser forskjellen på dagens utgave og den neste generasjonens utgave. De lover også at flere detaljer vil følge snart.

Med denne annonseringen har også Electronic Arts lagt ryktene om at de har kansellert det neste spillet i golfserien sin døde.

Les også: Anmeldelse av Tiger Woods PGA Tour 12
Les også: Anmeldelse av Everybody's Golf 2

Siste fra forsiden