EA gir oss Dead to Rights 2

EA har nylig kunngjort at de vil gi ut actionspillet Dead to Rights 2 i vår del av verden.

Dead to Rights introduserte politimannen Jack Slate og hunden hans, Shadow, til spillere verden over. Spillet ble aldri noen stor klassiker, men var underholdende og herlig politisk ukorrekt. Nå er Jack og Shadow på vei tilbake til skjermene våre, i Dead to Rights 2: Hell to Pay. Electronic Arts har nylig kunngjort at de vil stå for den europeiske lanseringen av spillet, som kommer til PS2, Xbox og PC. Lanseringen finner sted til sommeren.

I Dead to Rights 2: Hell to Pay må Jack Slate og Shadow igjen kaste seg inn i den korrupte kampen for kontroll over Grant City. Historien, som finner sted før hendelsene i originalspillet, begynner med at Jack etterforsker kidnappingen av en prominent dommer. Denne etterforskningen tar ham med inn i en labyrint fylt av kriminalitet, korrupsjon og svik.

Spillet lover intense nye gameplaymekanikker, et dusin nye (og brutale) avvæpningsmanøvere, et "slow-motion"-system hvor du får late som du er Max Payne og et arsenal av dødelige våpen, inkludert den svært så effektive politihunden Shadow. Spillet beskrives som et tredjepersons actionspill med et historiedrevet gameplay, en filmatisk stil og Hong Kong-inspirert action.

Siste fra forsiden