EA gir ut togsimulator

Bare dager etter nyheten om Trainmaster Train Simulator, har Electronic Arts kunngjort at de vil gi ut Kuju Entertainment sin uoffisielle etterfølger til Microsoft Train Simulator.

Togentusiaster ser ut til å gå gode tider i møte. For få dager siden fortalte vi at Trainmaster Train Simulator er på vei til skandinaviske butikker, og nå har Electronic Arts kunngjort at de vil gi ut Rail Simulator (midlertidig tittel) fra Kuju Games. Tilhengere av Microsoft Train Simulator er sikkert klar over at det var Kuju Games som stod for den tittelen, noe som absolutt lover godt i forbindelse med den nye togsimulatoren deres.

Rail Simulator gir spilleren kontroll over en rekke ulike tog, og naturligvis inkluderer dette både damplokomotiv, dieseldrevne tog og elektriske lokomotiver. Spillet bygger på en helt ny spillmotor, som tillater avansert grafikk og en svært realistisk opplevelse. Banene vi får kjøre på inkluderer ekte ruter fra Storbritannia og Tyskland. I tillegg får spillerne mulighet til å designe deres egne ruter.

Kuju forteller at de er svært stolte av at Microsoft Train Simulator fremdeles har mange tilhengere verden over, og at det til nå har kommet ut over 40 kommersielle ekspansjonspakker til spillet. Nå gleder de seg til å bringe neste-generasjons togsimulator til markedet, og de kunne vel knapt ha funnet en bedre utgiver enn Electronic Arts.

Rail Simulator skal etter planen lanseres i løpet av neste år. Kuju og EA har akkurat lansert et lite nettsted til spillet, som ikke akkurat er fullstappet med informasjon, men som sikkert blir mer interessant etter hvert. Du finner det her.

Siste fra forsiden