EA-grøsser blir film

Tegnet skrekk i rommet

Nifse Dead Space fra Electronic Arts blir mer enn et spill.

Romgrøsseren Dead Space blir ikke bare tilgjengelig som spill. EA har nemlig gått sammen med Starz Media om å lage en animert film basert på tittelen. Filmen skal forteller forhistorien til det interaktive eventyret.

Kalde grøss i rommet med Dead Space.

Starz eget studio, Film Roman, vil stå for produksjonen av tegnefilmen. Produksjonshuset er best kjent for sitt arbeid på kjente TV-serier som The Simpsons og King of the Hill. Filmen går rett på TV, og skal etter planen vises i USA samme dag som spillet kommer ut (31. oktober).

Filmen vil senere komme ut på DVD. EA har også blitt enig med Starz om å lage animert film av to andre spilltittler. Detaljer om disse prosjektene er ikke kjent ennå.

For dere som ikke har hørt om Dead Space tidligere snakker vi om en romgrøsser der du styrer en ingeniør som har blitt sendt for å sjekke et mystisk nødssignal fra et enormt gruveromskip i en fjern del av galaksen. Dette romskipet kan knuse hele planeter, for å utvinne verdifulle materialer.

Når spillfiguren kommer frem til romskipet, finner han ut at det har blitt overtatt av en rase som kalles «necromorphs». Disse er naturligvis ikke spesielt vennligsinnede, og blodbadet er dermed et faktum.

Dead Space-spillet utvikles for PlayStation 3, Xbox 360 og PC og kommer ut i Norge torsdag 30. oktober.

Siste fra forsiden