EA kunngjør Medal of Honor: Airborne

I skytespillet Medal of Honor: Airborne får du rollen som fallskjermsoldat bak fiendens linjer.

I Medal of Honor: Airborne får du oppleve verdenskrigen fra synspunktet til menig Boyd Peters fra det 82. flybårne kompani, mens han kjemper seg gjennom et istykkerskutt Europa. Det hele starter under invasjonen av Sicilia, og ender i de alliertes siste triumf, i hjertet av Tyskland.

Hvert oppdrag starter bak fiendens linjer, i det man slippes fra lufta i fallskjerm. Det er helt avgjørende å velge riktig landingspunkt, fordi det avgjør hvor oppdraget starter, og hvordan det utspiller seg videre. Oppdragene er svært ikke-lineære, noe som tar den kjente serien i en ny retning.

EA forteller at de integrerer topp moderne teknologi i hvert eneste element av spillet, og at de introduserer innovasjoner som ikke bare forandrer det velkjente konseptet i Medal of Honor-serien, men også vil få innflytelse på hele sjangeren. I tillegg loves vi nær fotorealistisk grafikk, og utviklerne har fokusert spesielt på figurene for å få dem så realistiske som mulig.

Som tidligere har produksjonstemaet benyttet seg av erfarne rådgivere fra militæret for å opprettholde autensiteten Medal of Honor-serien har blitt kjent for. Spillet kommer med en mengde autentiske våpen, som alle har sine egne karakteristikker. Spillet kommer mot slutten av året, til PC, Xbox, Xbox 360 og PS2 og PS 3.

Siste fra forsiden