EA kunngjør nostalgipakke

Electronic Arts har kunngjort EA Replay, en pakke med 14 klassikere fra EA sitt spillbibliotek.

I EA Replay får vi ta turen tilbake til nittitallet, og det EA mener er konsollspillenes gullalder. Denne samlepakken kommer med kjente og kjære klassikere som Desert Strike, Syndicate, Road Rash og Wing Commander. Spillene skal være autentiske i forhold til de originale konsollversjonene, og i noen av dem får vi også mulighet for flerspiller. I tillegg kan vi låse opp original spillkunst, spille i widescreen eller normal modus og lagre når vi vil.

Den fullstendige listen over spill inkluderer følgende fjorten titler: B.O.B., Budokan, Desert Strike, Jungle Strike, Haunting Starring Polterguy, Mutant League Football, Road Rash I, II og III, Syndicate, Ultima: The Black Gate, Virtual Pinball, Wing Commander og Wing Commander: Secret Missions.

EA forteller ikke hvilke versjoner som emuleres i denne pakken, men det ser ut til at spillene er hentet fra Sega Mega Drive og Super Nintendo. Electronic Arts har i det hele tatt ikke sagt særlig mye om EA Replay som vi ikke allerede visste fra før, men nå er det i det minste offisielt. Lanseringen av denne potensielle nostalgibomben for PSP vil finne sted i midten av november.

Siste fra forsiden