Simmer i middelalderen

EA kunngjør The Sims: Medieval

The Sims-serien tar en avstikker til den mørke middelalderen.

The Sims: Medieval er en ny serie med spill i The Sims-universet, og som navnet sier foregår den i en middelalderverden.

Men Medieval gjør mer enn å bare overføre konseptet fra de eksisterende The Sims-spillene til en mer primitiv verden. Her får du skape og kontrollere ditt eget kongerike, reise ut på farlige eventyr og gå til krig mot nabokongerikene.

Sånn kan det gå.

I tillegg får vi de klassiske elementene fra serien, med daglige rutiner, romantikk og jobber. Om man ikke vil leke konge kan man spille trollmenn, riddere, smeder og skalder. Scott Evans, som leder The Sims-studioet, sier følgende:

– Middelalderen var preget av legender, spenning og intriger, og tilbyr det perfekte bakteppet for en helt ny The Sims-serie. Medieval tilbyr spillerne en ny måte å oppleve The Sims på, som vi håper tilhengerne vil like. I tillegg inkluderes spillelementer som tilhengere av strategi- og rollespill vil finne appellerende, slik som muligheten til å kontrollere et helt kongerike og de nye eventyrbaserte spillmekanikkene.

The Sims: Medieval skal lanseres våren 2011, og kommer til PC og Mac.

Siste fra forsiden