ePremier League FIFA

EA lanserer ePremier League

Alle de tjue lagene som deltar i den tradisjonelle turneringen skal ha representanter.

EA

EA og Premier League annonserte i en pressemelding forrige uke at de inngår et samarbeid som medfører at FIFA får sin egen Premier League-liga, kalt ePremier League. Ligaen starter i januar 2019, og består av de samme lagene som stiller i Premier League. Lagene stiller med egne FIFA-spillere. Registreringen starter allerede i desember.

Turneringen spilles helt til slutten av mars. Finalen vil vises på Sky Sports og på Premier League sine egne kanaler på sosiale medier.

LES OGSÅ: Sinte fotballfans protesterte mot e-sport i Sveits

Ukjent premiepott

I pressemeldingen uttaler Todd Sitrin, sjef for EA sin e-sportavdeling følgende.

– Merkevaren Premier League og tilhengerne av ligaen løfter EA sin konkurranse i FIFA til nye høyder, og nå akselererer vi e-sportveksten gjennom tradisjonell sport. Med ePremier League, og dette samarbeidet, baner vi en viktig vei fremover med å ekspandere konkurransen ikke bare for våre spillere, men for de hundre millioner seerne som følger Premier League. De kan nå følge klubben sin både virtuelt og tradisjonelt.

Premiepotten i turneringen er foreløpig ukjent, men det loves at spillerne blir belønnet med FIFA Global Series-poeng, som igjen vil hjelpe de på veien mot FIFA eWorld Cup i 2019.

Siste fra forsiden