EA til Steam

EA-spillene kan være på vei tilbake til Steam

Det etter et rykende ferskt hint fra utgiveren selv.

Mass Effect 3 er blant spillene som kan ta turen til Steam.
EA

I 2011 rullet EA ut sin egen digitale spillbutikk og -plattform, kalt Origin. Siden den gang har de fleste av utgiverens spill – som FIFA og Battlefield – kun vært tilgjengelige via Origin, men nå kan de være på vei tilbake til Steam.

Ryktene om et comeback skjøt fart i helgen, da EA selv la ut video av en rykende fersk kaffekopp på Twitter. Videoen ble publisert uten kommentar, men flere var raske med å tolke dampen fra koppen – som på engelsk heter «steam» – som en referanse til nettopp Valve-butikken Steam.

Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.

Videoen alene er selvfølgelig ingen bekreftelse på noe, men den er heller ikke det eneste hintet som har dukket opp i det siste. Tidligere i forrige uke samlet Reddit-brukere flere tegn på at EA og Valve pusler med ett eller annet, inkludert oppdagelsen av et testprogram som tilsynelatende lar spillere kjøre Origin-spill via Steam.

Dermed virker det trolig at noe skal skje, og gitt at EA slipper hint blir det neppe lenge å vente før vi finner ut hva alt oppstyret dreier seg om. Akkurat hva som skal skje er imidlertid ikke sikkert, så her er det bare å vente å se.

Én mulighet er selvfølgelig at EA begynner å lansere nye spill via Steam, som for eksempel Star Wars Jedi - Fallen Order og det neste Dragon Age-spillet. En annen er at utgiveren kun vil rulle ut eldre titler, som Mass Effect 3 og The Sims 4.

EA styrer fortsatt unna Nintendo Switch.
– Fans vil heller spille våre spill på andre plattformer »

Siste fra forsiden