Earth 2160

Zuxxez Entertainment har nå lansert en demo av sanntidsstrategispillet Earth 2160, hvor du får lede to av spillets fraksjoner ut i kamp.

Earth 2160 er et futuristisk sanntidsstrategispill hvor fire spillbare fraksjoner kjemper mot hverandre. Historien fortsetter der Earth 2150 sluttet, og de tre fraksjonene ED, LC og UCS er nå på jakt etter nye beiteområder etter at krigene dem imellom fikk jorden utslettet. I tillegg til at de fortsatt står steilt mot hverandre, treffer de også på en rase med tilsynelatende uvennlige romvesener, så det blir med andre ord nok å gjøre for hobbystrategene der ute.

Spillet kommer med fire enspillerkampanjer, hver med syv oppdrag. I tillegg får vi fire ulike spilltyper for flerspiller og ti kart som kan spilles både mot andre og mot datastyrte motstandere. Det mest spennende med Earth 2160 er konstruksjonssystemet. I stedet for å bygge ferdige enheter må du designe dem fra bunnen av, og forske deg frem til ulike typer utstyr som du kan bruke under produksjonen.

Demoen inneholder to brett fra butikkversjonen - et fra ED-kampanjen og et fra LC-kampanjen. Det anbefales at du spiller ED-brettet først, i og med at det inneholder noen instruksjoner som kan komme godt med underveis (da Earth 2160 inneholder mange elementer du sannsynligvis ikke er vant med fra andre spill i sjangeren). Som en ekstra utfordring får du en tidsfrist på 45 minutter på hvert av oppdragene (denne tidsfristen er ikke i fullversjonen).

Demoen er på 357 MB, og du kan laste den ned herfra:

Mens du venter på at nedlastningen skal bli ferdig, kan du lese vår omtale av spillet.

Siste fra forsiden