Eidos gjenoppliver Deus Ex?

Det kan se ut som et nytt spill i den kritikerroste Deus Ex-serien er på vei.

Det klassiske skytespillet Deus Ex er fortsatt høyt aktet av spillere verden over, takket være sin intrikate historie og den store friheten det gav spillerne til å løse situasjonene som de selv ønsket. Etterfølgeren ble plaget av tekniske begrensninger, men også denne ble et hyggelig og spennende spill verd å prøve.

Nå ser det ut som vi kan forvente oss et tredje Deus Ex-spill, men denne gangen tilsynelatende uten at seriens skaper, Warren Spector, sitter ved roret. I et intervju med kanadiske Musique Plus har Patrick Melchior visstnok fortalt at selskapets nyopprettede studio i Montreal planlegger utviklingen av et nytt spill i serien, og at produksjonen muligens vil starte i september.

Melchior fortalte imidlertid at Eidos fortsatt venter på den endelige bekreftelsen på at det nye Deus Ex-spillet virkelig skal gjennomføres, og at selskapet forventer å ha mer konkret informasjon i løpet av de kommende månedene. Tilhengere av serien får med andre ord krysse fingrene og håpe på det beste.

Siste fra forsiden