Eksklusive bilder fra TrackMania 1.2

Om ikke lenge vil Nadeo utgi en gratis tilleggspakke til TrackMania. Pakken, som vil være på omtrent 80 MB, kommer blant annet til å inneholde 40 nye byggeklosser. Vi har ti eksklusive skjermbilder fra betaversjonen.

Tilleggspakken kommer etter alt å dømme til å bli lansert i neste uke, men vi har tittet litt på betaversjonen og tatt noen skjermbilder for dere. Av bildene kan dere blant annet se de nye mulighetene for å bygge broer ut fra fjellskrenter, sette opp skilter ved siden av veien og bygge tunneler. I tillegg har vi tatt et bilde av den nye rallybil-modellen.

Det bildene ikke kan vise er at tilleggspakken inneholder et nytt spillmodus, nemlig "survival". Her kjører du mot datastyrte motstandere, og må komme inn på første, andre eller tredjeplass for å kunne komme videre. Kommer du på førsteplass kan du hoppe over to baner, og kommer du på andreplass kan du hoppe over én.

Utviklerne har også oppdatert utseendet på menyene, lagt inn et system med online-avatarer og forandret på måten du tjener og bruker "penger" (i forhold til bane-editoren). I tillegg har de fikset en rekke småfeil, blant annet den fryktede "election"-feilen som plager livet av enkelte spillere online. Dette skulle føre til flere servere å spille på, da det blir mye tryggere å være vert.

Siste fra forsiden