Ekspansjon til Kampen om Midgard II

En representant for EA har bekreftet at selskapet jobber med en ekspansjonspakke til Ringenes Herre: Kampen om Midgard II for PC.

I følge en tråd på Gamereplays var EA nylig på Comicon-messen i California for å demonstrere Kampen om Midgard II for Xbox 360. I tillegg snakket de litt om en ekspansjon til PC-versjonen, som i følge trådstarteren skulle hete The Life of the Witch King.

Skjermbilde fra Kampen om Midgard II

Videre ble det fortalt at historien omhandler Heksekongen i tiden før krigen om ringen, og at vi får nye bygninger, enheter og krefter (slik som muligheten til å tilkalle tobeinte isulver). Ellers så det i følge trådstarteren ikke ut som ekspansjonspakken kommer med noen radikale nyheter.

Litt senere i tråden bekreftet en representant for Electronic Arts at de jobber med en ekspansjon, men påpekte at trådstarteren hadde skrevet tittelen feil. Det skal selvfølgelig være The Rise of the Witch King - dette er tross alt en ekspansjon til Kampen om Midgard II, ikke The Sims 2.

EA-mannen fortalte dessuten at vi vil få mer informasjon om denne ekspansjonen i løpet av uken, men fortalte ellers ingen ting om hva vi kan forvente oss. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi får den.

Siste fra forsiden