Ekspansjon til SWAT 4 på vei

I følge Computer Gaming World jobber Irrational Games med en ekspansjon til SWAT 4.

SWAT 4-nettstedet 10-David har fått snusen i at det amerikanske magasinet Computer Gaming World har publisert den første informasjonen om en ekspansjonspakke til SWAT 4, som skal være under utvikling hos Irrational Games sitt studio i Australia. Ekspansjonen legger til en flere nye våpen, slik som snikskytterrifler og granatkastere, og kommer også med flere nye gameplayforbedringer.

Disse inkluderer muligheten til å gi kommandoer til de blå og røde lagene samtidig, at banditter nå vil bruke dekningsild, at banditter nå vil forsøke å kvitte seg med bevismateriale underveis i oppdraget og at det stemmebaserte kontrollsystemet vil spille en viktigere rolle enn tidligere.

Dessuten vil ekspansjonen komme med en serie oppdrag som er koblet sammen via en historie, og vil i tillegg tilby kooperativt spill for opp til ti spillere. "Quick Mission Maker"-verktøyet vil også kunne brukes til å lage kooperative scenarier. I tillegg nevnes en ny flerspillermodus som visstnok skal benytte seg av "asymetrisk" våpendistribusjon, og 10-David tror dette vil minne om spion vs. terrorist-modusene i fra Splinter Cell.

Vivendi har fortsatt ikke kunngjort denne ekspansjonspakken, og vi vet ikke når den skal lanseres og hva den kommer til å hete.

Siste fra forsiden