Ekspansjon til The Settlers 5 på vei

Det nyeste spillet i Settlers-serien rakk ikke engang å bli lansert her i landet før Ubisoft avslørte at det jobbes med en ekspansjonspakke.

The Settlers: Heritage of Kings lanseres ikke før i februar her i Norge, men i Tyskland har det allerede rukket å bli en knallsuksess. Derfor er det kanskje ikke særlig overraskende at Ubisoft allerede har kunngjort de første detaljene om en ekspansjonspakke til spillet. Det er enda ikke klart hvorvidt denne pakken kommer til oss her i Norge, men med mindre The Settlers 5 er en flopp utenfor Tyskland, er det langt fra usannsynlig at den lanseres her også.

Pakken skal tilby en rekke nye kart, nye helter, enheter og bygninger (som kroer, hvor du kan rekruttere nye folk), samt nye typer spillmiljøer (slik som sumplandskaper og stepper) og et kartredigeringsverktøy. I tillegg får spillere nå mulighet til å bygge broer, og vi får også en ny kampanje og flerspillerbrett.

Vi kommer naturligvis tilbake med mer informasjon når det blir klart om denne ekspansjonspakken skal lanseres her til lands.

Siste fra forsiden