Ekspansjonspakke til Age of Empires III

Microsoft har nå kunngjort at det kommer en ekspansjon til Age of Empires III, samt tre ekspansjoner til Zoo Tycoon 2.

I den kommende ekspansjonspakken til Age of Empires III får du lede en av tre stolte indianersivilisasjoner (inkludert Iroquois), og kjempe om kontrollen over det amerikanske kontinentet. Ekspansjonen inneholder nye måter å vinne på, introduserer nye gameplayelementer og en ny enspillerkampanje.

Skjermbilde fra den kommende ekspansjonspakken til Age of Empires III.

Dessuten forbedres hjembykonseptet, og vi får nye kart og enheter. I tillegg til de nye sivilisasjonene vil de allerede eksisterende europeiske sivilisasjonene få nytt innhold, uten at vi for øyeblikket vet mer om dette.

Zoo Tycoon 2 får tre ekspansjoner i løpet av året - Zoo Tycoon 2: African Adventure, Zoo Tycoon 2: Marine Mania og Zoo Tycoon 2: Dino Danger Pack (sistnevnte lanseres kun i nedlastbar form). Av disse er det Zoo Tycoon 2: African Adventure Microsoft har valgt å snakke mest om.

Denne ekspansjonen kommer i mai, og introduserer 20 nye afrikanske dyr, inkludert mårkatt og etiopisk ulv. Dessuten får vi massevis av nytt innhold, som bygninger, pynteobjekter og gaver, inkludert en fullstendig ørken-temapakke. African Adventure vil også komme med et safariaktig eventyr for hele familien, og la spillerne kjøre rundt i parken sin med en ny bilmodell - Jeep Liberty.

De to andre ekspansjonene vil også introdusere nye scenarier og temaer, uten at vi får mer detaljer om dette (eller når de skal komme ut).

Siste fra forsiden