Ekspansjonspakke til Anno 1503 på vei

Om ikke lenge får vi servert en ekspansjonspakke til dette flotte strategispillet. Pakken heter Treasures, Monsters and Pirates.

Electronic Arts kommer til å stå for den europeiske utgivelsen av Sunflowers sin ekspansjonspakke, som skal komme i salg denne våren. Pakken inneholder 12 nye enspilleroppdrag og tre nye "continuous play" kart med nye spillelementer og øyer. Et nytt kampscenario er laget spesielt for nybegynnere slik at de raskt kan komme inn i de morsomme opplevelsene Anno 1503 byr på.

I tillegg legges det til en del nye spillfunksjoner, som at skip nå kan bli bordet. Tidligere var det litt vanskelig å få et helhetlig bilde av byens økonomiske status, og derfor er det nå lagt til en statistikkskjerm som viser detaljert informasjon om forholdene i byen din. En annen nyhet er at du nå kan velge nøyaktig hvor store varehus du vil bygge. Utvidelsespakken vil også øke den grafiske variasjonen, og utviklerne har blant annet lagt til ti nye hustyper og en rekke nye skogsdyr.

Samtidig som Sunflowers jobber med denne ekspansjonspakken, holder de også på med en gratis oppdatering til Anno 1503. Denne skal inneholde den etterlengtede flerspillerfunksjonen. For litt siden ble betatestingen satt i gang, men det er for øyeblikket ikke klart nøyaktig når denne oppdateringen kommer ut.

For mer informasjon om Anno 1503 kan du lese vår omtale eller besøke spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden