Ekte lag i Pro Evolution Soccer 4

Konami har nylig kunngjort lisensavtaler med de nederlandske, spanske og italienske fotball-ligaene, slik at Pro Evolution Soccer 4 får ekte lag.

En av de tingene som gjør at mange ser ut til å foretrekke FIFA-serien fremfor Pro Evolution Soccer-spillene (som jevnt over har fått bedre omtaler) er at FIFA-spillene kommer med ekte spillere og lag. Konami forstår dette, og har nylig kunngjort at de har sikret seg rettighetene til å bruke lag fra de nederlandske, spanske og italienske fotball-ligaene.

Dette betyr at vi kan se frem til å kontrollere lag som Ajax, PSV Eindhoven, Feyenord, Real Madrid, Barcelona, Deportivo, Milan, Juventus og Parma. Totalt sett vil spillet komme med 56 lag fra disse tre ligaene, og i alt inneholder det 136 klubblag. I tillegg får vi spille med over 50 landslag, og totalt gir dette oss over 4500 spillere fra hele verden.

Hvorvidt vi får se noe til norske lag gjenstår å se, men vi må vel innrømme at det er lite som tyder på at den norske ligaen er helt på toppen av Konami sin ønskeliste. Pro Evolution Soccer 4 kommer til PS2, Xbox og PC i løpet av årets siste kvartal. For mer informasjon om spillet kan du følge lenkene under.

Siste fra forsiden